Book nemt og hurtigt en gæstetræner

Udfordringen har indtil nu været, at det krævede de rigtige forbindelser, for at få en professionel håndboldspiller eller håndboldtræner ud til en gæstetræning. Det ville jeg, Morten Slundt, gøre op med, fordi alle klubber – rigtige forbindelser eller ej – skal have de samme muligheder. Det har de nu. Gæstetræner.dk er en platform, som gør det nemt at booke en professionel gæstetræner i det område som din klub, skole, virksomhed osv. ligger i.

Det  skal ikke være afgørende, om du har et stort eller lille netværk, fordi det skal være muligt for alle håndboldtrænere at gøre en forskel for deres hold. Jeg har selv været gæstetræner flere gange, og den glæde de unge spillere har, deres nysgerrighed og deres gå-på-mod er grunden til, at jeg vil gøre det nemt for alle klubber at booke en gæstetræner. Min udfordring har været, at jeg ikke har vidst, hvor jeg skulle tilbyde min træning, så det har jeg lavet om på.

Gæstetræner.dk har gjort det muligt for alle profesionelle håndboldspillere og håndboldtrænere at tilbyde dem selv som gæstetrænere til alle håndboldklubber, skoler osv. Inde på siden finder du alle typer af gæstetrænere, så du kan få netop dén træning, du har brug for. Der er også mulighed for, at du som håndboldtræner for et ungdomshold, uanset niveau, kan opnå sparring og gode råd fra gæstetræneren. Det skaber en god mulighed for, hvordan du fremadrettet kan planlægge træningerne, så holdet løbende udvikler sig.

Find din næste gæstetræner her og giv dit hold en inspirerende træning fyldt med lækre teknikker, taktisk forståelse og uforglemmelige øjeblikke.