• Andre sportsgrene
  • Virksomheder
  • Gavekort

I den sidste blog i serien om, hvad Gæstetræner.dk kan bruges til forlader vi på en måde håndboldverdenen. Det kan nemlig også være relevant og interessant for andre sportsgrene af booke en håndboldgæstetræner. Det kan være fordi, at de gerne vil prøve en ny sport eller lave en alternativ træning. Andre søger måske ny inspiration, og i den forbindelse synes håndboldverdenen kan være interessant. Det kan f.eks. være i form af en alm. håndboldtræning, foredrag eller trænersparring, hvor de får et indblik i, hvordan professionelle håndboldspillere træner og lever. Eller de søger input til hvordan man opbygger et hold og en vinderkultur, hvor alle kender deres roller.  Her kan gæstetrænere såsom Kristian Pedersen fra Sønderjyske, Lars Nedergaard tidl. Slagelse HK og Daniel Nielsen fra Skanderborg Håndbold være en ide.

 

Det ikke kun indenfor sportsverdenen at Gæstetræner.dk vil kunne bidrage. Det gælder også for erhvervslivet. Virksomheder kan f.eks. hyre en gæstetræner i forbindelse med et socialt arrangement eller teambuilding, til at stå for en træning. Det vil helt sikkert ryste de ansatte bedre sammen, og skabe et stærkere sammenhold. Gæstetrænerne Michael Veje eller Julie Loop kunne være to gode bud til denne type træning. Desuden er et foredrag med en prof. håndboldspiller eller -træner er noget virksomhederne kan lære af. De kender nemlig alt til at skulle præstere, indgå i teams, opfylde målsætninger etc., hvilket kan overføres direkte til virksomhedernes hverdag. Derfor er prof. sportsudøvere også meget eftertragtede hos virksomhederne, når de stopper deres sportskarriere.

 

Vi afrunder denne serie med den perfekte gaveide. Vil du give en du kender en unik oplevelse i gave, som de kan bruge, når det passer dem, er et gavekort (kommer snart) til Gæstetræner.dk en oplagt ide. På nuværende tidspunkt er der primært gæstetrænere indenfor håndboldverdenen, men løbende vil der blive udvidet med nye sportsgrene. Hvis du vil være sikker på at blive opdateret på det, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev 🙂