• Trænersparring
  • Trænerkursus
  • Mangler trænere

 

I de første to blogs har spillerne været i centrum, men i denne blog vil det være trænerne og klubben. På Gæstetræner.dk finder du nemlig nogle af Danmarks bedste trænere, som gerne vil lave trænersparring. Du kan f.eks. booke dem til at komme ud og observere en træning eller en kamp. Bagefter giver det feedback, og i kan diskutere taktik, træningsmetoder eller hvad du nu lige har på hjertet i forhold til håndbolden. En gæstetræner der virkelig passioneret indenfor trænersparring er Claus Hansen, som til dagligt er tilknyttet ISI idrætshøjskole.

 

Trænersparring er selvfølgelig relativt dyrt, men tænk på at det ikke kun gavner træneren, det vil være noget hele klubben kan få glæde af. Du kan dog også booke en gæstetræner til et trænerkursus, hvor flere af klubbens trænere er til stede. Det vil styrke trænernes faglighed, og give dem ny inspiration. Selv kursuser indenfor babyhåndbold kan vi tilbyde. Frederik Ullerup brænder nemlig for babyhåndbold, og vil hellere end gerne komme ud og undervise i din klub. Nedenfor er et uddrag af hvad han tilbyder. Du kan læse mere på hans profil.

  • Praktisk oplæg i 1 time om boldlege til de 3-5-årige. Over 40 færdige øvelser med fokus på bold, leg og motorik, og inspiration til organisering af træning. Forældre og børn i jeres klub er med som medier – og klubbens børnetrænere er også med på gulvet.
    Ikke håndbold, ikke fodbold, ikke basket – men Bold – til Børn

Trænerkursuser kan som sagt være med til højne trænernes niveau i din klub. Hvis i dog ikke er så privilegeret at i har trænere til alle holdende og mangler trænere, må i ofte trække på f.eks. forældre som en nødløsning. En gæstetræner kan derfor være et godt supplement. På Gæstetræner.dk finder du gæstetrænere fra 165-1650 kr. i timen (de bestemmer selv prisen), så derfor behøver det ikke være dyrt at få en ud, som kan aflaste forældrene en gang imellem. Freja Fagerberg som tager 165 kr. i timen, spiller i 1. div., og har vundet DM Guld tre år i træk som ungdomsspiller, vil helt sikkert være alle pengene værd. Det samme gælder den tidligere Aalborg EH spiller Anna Ring med en timepris på 220 kr. Dem og de andre gæstetrænere vil kunne højne træningskvaliteten, motivere spillerne og inspirere forældrene / trænerne.

 

Flere gode grunde følger i næste uge   🙂