1. Hverdagstræning
  2. Opstartsarrangementer, juleafslutninger eller sæsonafslutninger etc.
  3. Håndboldskole

Vil du ændre en almindelig hverdagstræning til en træning, der vil blive talt om det næste lange stykke tid, så vil det være oplagt at gå ind på Gæstetræner.dk. Her kan du finde over 50 gæstetrænere, som er en blanding af erfarne trænere / spillere samt unge talenter. Her kan blandt andet nævnes Nicolej Krickau fra GOG, Rasmus Boysen fra Ribe/Esbjerg, Jesper Dahl fra Nordsjælland Håndbold eller Kasper Lindgren fra Mors/Thy Håndbold.

Med over 50 gæstetrænere kan du altid finde lige den type træner du søger. Vil du have fokus på fløjene vil det være oplagt at booke den tidligere ligafløj Jesper Fredin, som i dag er træner for HØJ Elitehåndbold. Vil du derimod have en målmandstræner kunne det blandt andet være Kent Jæger fra Skanderborg Håndbold, Brian Jørgensen fra HØJ Elitehåndbold eller Tim Winkler fra Ribe/Esbjerg HH. Det brede udvalg af gæstetrænere betyder, at det vil være muligt at lave et forløb, hvor du f.eks. hver måned booker en ny gæstetræner til at komme og have fokus på en ny spillerposition. Dette gælder alle årgange og niveauer, da træningen selvfølgelig vil tilpasses efter det.

Til opstartsarrangementer, juleafslutninger eller sæsonafslutninger etc. vil det også være oplagt at booke en gæstetræner, og gøre det til en ekstraordinær aften. Gæstetræneren kan udover at stå for en træning f.eks. skrive autografer eller overrække pokaler, hvis det er aktuelt.

Ved de to ovenstående scenarier vil det være naturligt at booke gæstetræneren som en overraskelse for spillerne. Det samme gælder ikke for en håndboldskole. Her kan en gæstetræner bruges som trækplaster i markedsføringen, for at få flere tilmeldinger. Du kan booke en gæstetræner til at komme et par timer en enkelt dag på håndboldskolen, eller gøre ligesom IF Lyseng, der bookede en gæstetræner en hel uge til deres U-14 drenge / piger. Gæstetræneren kan selvfølgelig stå for en træning, men lige så vigtigt, kan han/hun fortælle børnene om hvad det kræver for at blive professionel, som mange af dem nok håber på. Her kan anbefales Kristian Stoklund Larsen fra Fredericia HK, Jacob Knudsen fra Odder Håndbold eller Dennis Jensen (Tidl. TMS Ringsted).

Flere gode grunde følger i næste uge 🙂