Den 12. april 2018 havde Gæstetræner.dk den første gæstetræning nogensinde i den nordjyske by Brønderslev. Det var BI-Håndbolds U-10 piger, der blev overrasket af Patrick Wiesmach (på det tidspunkt Aalborg Håndbold). Han fik 5 ud af 5 stjerner, og deres træner skrev blandt andet i anmeldelsen: ”En super fed og lærerig oplevelse både for spillere og trænere”. Det var vi rigtig stolte af, da det nu var vores første booking. De gode anmeldelser fandt vi heldigvis ud af ikke var en engangsforestilling. For den 25. maj 2018 havde vi den anden gæstetræning. Det var Julie Loop (Køge Håndbold) der var en tur på Langeland, nærmere bestemt Bagenkop. Ligesom Patrick fik hun 5 stjerner, og Bagenkop IF skrev blandt andet: ”Træningen var super tilrettelagt efter pigernes niveau, utrolig lærerigt og helt anderledes end det de plejer at træne”. (læs flere anmeldelser her)

Langsomt begyndte der at komme flere bookinger, og det var lige fra U-10 og til senior (eksempler kan ses nedenfor).

Gæstetrænerne var ude til hverdagstræninger, træningsweekender, strandhåndbold, trænersparring, målmandscamp m.m. Morten Slundt har endda stået for IF Lysengs håndboldskole for U-14 piger/drenge i fem dage (se video derfra her). I samarbejde med Team Helsinge Håndbold lavede vi et ekstra tilbud til holdende ved THH Jule Cup. Når holdende ikke spillede kamp, havde de mulighed for en gæstetræning med Jesper Fredin og Morten Slundt. Det er dog ikke kun håndboldklubber, der har booket en gæstetræner. F.eks. var Anna Ring (tidl. EH Aalborg) ude på Ingstrup Idrætsefterskole, og Morten Slundt var gæstetræner for 7-9. klasse Stengårdsskolen i Ølstykke.

I dag er vi oppe på over 50 gæstetrænere indenfor håndbolden. De er godt fordelt over hele landet, og koster imellem 165-1650 kr. i timen, så der noget for alle (gæstetrænerne bestemmer selv prisen). Fremover vil vi forsat have fokus på at fortælle hele Håndbold-Danmark om, hvor let det nu er at få en gæstetræner ud, som kan inspirere spillere og trænere. Håndbolden er dog kun den første sportsgren. Det næste år vil også blive brugt på at få udvidet Gæstetræner.dk med flere nye sportsgrene.

Mvh.

Gæstetræner.dk

Ps. På vores Facebook og Instagram (@gaestetraener) kan du se billeder fra gæstetræninger, være med i konkurrencer, blive opdateret på nye gæstetrænere m.m.