Top
Menu
Luk

Anmeldelser

Kasper Markussen

Efter gæstetræning med: Jesper Dahl

Oscar var meget glad for træningen, hvor han lavede nogle gode øvelser og fik tips og tricks m.v.

Morten Pedersen Ziemann, Hårslev GF

Efter gæstetræning med: Jacob Trangeled Knudsen

Hårslev GF havde fornøjelsen af at få et besøg fra Jacob Trangeled Knudsen den 2/11/2019.
Formålet med kurset var at kunne få en større teoretisk og faglig forståelse for bagkædespillet og hvilke funktioner og muligheder man skal have som træner og som bagkæde spiller.

Jacob er en mand som er helt nede på jorden og forstår at tilpasse sit oplæg ud fra brugerniveauet. Som oplægsholder er han dygtig til at holde trænerne ved ilden og inddrage dem i diskussionerne og få deres perspektiv på deres praksis koblet sammen med den teoretiske viden som han besidder. På gulvet fremviste han en række øvelser som stemte overens med oplægget og kom forklaring på hvilke formål øvelserne havde og hvordan de kunne tilpasses for at ramme de forskellige målgrupper man arbejder med i praksis. Alt i alt var det en fornøjelse at have Jacob på besøg og vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra hvis det er man ønsker at få ophøjet sine trænerkompetencer både i teori og i praksis.

Tak for et godt besøg, vi håber du kan finde vej til Hårslev igen.

AP Pedersen, AGF Håndbold

Efter gæstetræning med:

Super oplæg fra Claus Dalgaard-Hansen om børne og ungdomshåndbold, som også var god til at nuancere billedet af “det gode træningsmiljø”.

Pio, Ajax

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten Slundt kommer med en sjov og inspirerende træning. Denne kan klart anbefales som supplement til hverdagen.
U-14 drengene blev mega-udfordret på teknik og udførelse af de forskellige øvelser.
Der blev også tid til en spørgerunde omkring proff-tilværelsen.
Vi havde opdelt træningen, så den ramte rigtigt i forhold til niveauet på vores to hold – alle kan, og fik en god og lærerig oplevelse fra gæstetræneren.
Anbefales!

Camilla Bjergsø, Rudkøbing HK

Efter gæstetræning med: Nicolej Krickau

Vores skønne u-14 drenge fra Rudkøbing HK havde den 7. marts besøg af Nicolej Krickau.
Det var en kæmpe oplevelse for drengene. De var meget på, og var gode til at tage de øvelser til sig som Nicolej Krickau havde med til dem. Det var en super god træning, som var meget baseret på forståelsen af håndboldspillet. Hvorfor er det, vi gør som vi gør? Og hvordan gør vi det bedst muligt som hold? Det var en fornøjelse for drengene samt for os der stod ude fra, at se Nicolej Krickau, give drengene en super god træning, som der stadig bliver snakket om i klubben.
Vi i Rudkøbing HK vil gerne sige Tak, for en super dag og for den mulighed, drengene har fået igennem Gæstetræner.dk. Det bliver nok ikke sidste gang vi benytter os af det.
Mvh Camilla Bjergsø. Ungdoms formand i Rudkøbing HK.

Michelle Capion, Birkerød HK

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Pigerne synes det var en lærerig og sjov træning, hvor de fik nogle nye inputs til håndboldspillet samt fik en anderledes træning end de er vant til. Jeg kan klart anbefale gæstetræner, hvis man ville give sine spiller en god træning med nye inputs.

Carlos, Team Helsinge

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten kommer med et stort repertoire af tekniske udfordringer for bagspillerne og selv på kort tid, så lykkes det faktisk at få spillerne til at tro at selv meget svære detaljer kan lade sig gøre. En virkelig god oplevelse.

Carlos, Team Helsinge

Efter gæstetræning med: Jesper Fredin

Jesper er meget nærværende og inspirerende i sin træning og formår at formidle selv svære tekniske opgaver, så alle tør give sig i kast med dem med et smil på læberne.

Morten Pedersen Ziemann, Hårslev GF

Efter gæstetræning med: Nicolai Richardt Mortensen

Vi havde fornøjelsen af at have Nicolai Mortensen til et målmandskursus den 15/12 i Hårslev GF. Nicolai var fra begyndelsen god til at tilpasse sin formidling til niveauet og til de spillere og trænere der deltog. Nicolai var meget imødekommende og venlig i sit oplæg og faldt hurtigt ind på spillernes/trænernes sociale tilgang til tingene. Nicolais oplæg handlede om hvordan at man kan lave øvelser til træningen som er muligt for målmændende at lave uden markspillere osv. Hans egen erfaring, viden og teoretiske udgangspunkt gav et realistisk og fyldestgørende udbytte som vi helst sikkert vil anvende i praksis hos os! Vi er meget tilfredse med det udbytte vi har fået og vi kan kun anbefale ham.

Stengårdsskolen, Ølstykke

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Både 7., 8. og 9. klasserne fra Stengårdsskolen havde tirsdag og onsdag i uge 47 fornøjelsen af Morten Slundt som gæstetræner i deres idrætstimer. Som Morten selv har skrevet på hjemmesiden var det første gang, gæstetræner.dk var booket til folkeskoleklasser, hvilket naturligvis kræver anderledes tænkning og træning, end når man træner i forvejen øvede håndboldspillere. Som idrætslærer var det tydeligt at se, at Morten havde gjort en indsats for at favne en bred skare af elever, hvis kendskab til håndbold var noget divergerende – og de blev i dén grad favnet. Alle elever fik en masse ud af træningen – og som bonus fik vi idrætslærere samtidig en masse idéer til fremtidig undervisning. Det kan klart anbefales at bruge Gæstetræner.dk, der virkelig formår at skræddersy undervisningen til de behov, man som kunde måtte have.

BMI Håndbold

Efter gæstetræning med: Leon Henriksen

Utrolig inspirerende træningsdag med Leon Henriksen, hvor både trænere og spillere fik lært mange nye måder at træne på. Kan varmt anbefales.

BMI Håndbold

Efter gæstetræning med: Jacob Trangeled Knudsen

Utrolig inspirerende træningsdag med Jacob Trangeled Knudsen, hvor både trænere og spillere fik lært mange nye måder at træne på. Kan varmt anbefales.

Lennart Skovgaard, Ingstrup Idrætsefterskole

Efter gæstetræning med: Anna Ring

Vi havde booket Anna Ring som målmandstræner til en camp på Ingstrup Idrætsefterskole. Både før, under og efter var Anna meget professionel i sin tilgang til projektet. Hun lavede gode og relevante øvelser, som målmændene fik stor gav af. Der blev både arbejdet med og uden skytter, hvilket gjorde, at målmændene fik brugbare værktøjer til både kamp og træning. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til andre, som kunne tænke sig en inspirerende dag med fokus på målmænd.

Thomas Gundersen, Hvidovre IF Håndbold

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten Slundt var ude hos os Tirsdag d 9/10 for at lave specifik angrebstræning.
Morten lavet meget relateret øvelser til de udfordringer vi har i kamp/trænings situationer.
Træningen var både seriøs og samtidig havde spillerne det sjovt.
Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde Morten lagde i træningen og vi vil snarest lave en ny booking 🙂

Mvh Thomas Hvidovre herresenior.

Morten Rongaard, Slagelse HK

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten Slundt var en del af det HØJ team vi havde booket ind til trænings weekenden til vores U14 piger og det var bare en stor succes. Vi havde fra starten sagt at vi ville fokusere på teknisk træning og der skulle være pladsspecifik træning til både fløje, strege, bagspillere og målmænd. Morten fik sammensat et super team med ham selv, Jesper Fredin og Brian Jørgensen allesammen fra HØJ og vi fik lige præcis det ud af det som vi håbede på, nemlig teknisk træning og pigerne rystet sammen omkring en god oplevelse. Alle trænere som overvejer at hyre en gæstetræner – GØR DET ! Det er så givende på mange måder og du som træner får mulighed for at kigge mere på de enkelte spillere og for mit eget vedkommende fik jeg tunet skarpt ind på fremtidige fokuspunkter.

Morten Rongaard, Slagelse HK

Efter gæstetræning med: Brian Jørgensen

Til samme trænings weekend havde vi desuden booket en målmandstræner og vi var super glade for at Brian Jørgensen havde tid til at udelukkende fokusere på vores målmænd. Begge målmænd fik rigtgt meget med i rygsækken og vi bruger en del af de samme øvelser som en fast del af vores træning udover at de selv bruger dem til selvtræning. Kan kun give en varm anbefaling til Brian og især hvis man ikke føler man har nok fokus på målmandstræning i sine træninger.

Morten Rongaard, Slagelse HK

Efter gæstetræning med: Jesper Fredin

Vi havde booket Jesper Fredin som en overraskelse til vores U14 piger for at modtage en anderledes træning med fokus på højere teknisk niveau. Jesper kom med nogle øvelser og attitude som passede perfekt til vores piger og var skønt at se at der var fokus på at få alle med uanset niveau. Jeg kan kun anbefale alle der går og overvejer at hyre en gæstetræner til at springe ud i det, da det giver meget mere end man tror og giver især os trænere en mulighed for at se på vores spillere mere koncentreret.

Kaare Jakobsen, HK73

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Lørdag d. 18.8.18 havde HK 73 besøg af Morten Slundt. Det var en super fed oplevelse og vores U-14 spillere var meget begejstret både for den alsidige træning og foredraget om Mortens håndboldkarriere . Det er ikke sidste gang vi vil gøre brug af Gæstetræner.dk. Vi giver hermed Morten og Gæstetræner.dk de bedste anbefalinger.

Mathias Christensen, Højby S&G

Efter gæstetræning med: Julie Loop

På vegne af Højby S&G’s Håndboldskole, vil jeg sige mange tak for 2 gode lektioner med Julie. Hun mødte op til 2 grupper spændte håndboldskolespillere, og klarede træning til UG+. Børnene fik en god lektion hver, hvor niveau blev ramt fornuftigt. Efter træningerne var børnene trætte men ved godt humør. De havde fået en på opleveren. Det skal lyde et stort tak til både Julie og Gæstetræner.dk for at skabe muligheden. Kun ros her fra.

Mathias Christensen, Højby S&G

Efter gæstetræning med: Martin Hjortshøj

På vegne af Højby S&G’s Håndboldskole vil jeg gerne sige tusinde tak for en fantastisk gæstetræning med Martin Hjortshøj. Han kørte beachtema i begge de to lektioner han havde med hhv. U12 og U14. I begge lektioner fangede han spillerne i sine øvelser, og fik det fortalt på deres niveau. Der skal lyde et stort tak til begge parter for at vi kunne få ham ud som gæstetræner på vores håndboldskolen. Det er altid rart med et indspark ude fra. Så kun lutter ros her fra.

Karsten Hansen, Bagenkop IF

Efter gæstetræning med: Julie Loop

Vi ville gerne sige tusind tak for en fantastisk gæstetræning med Julie Loop her i Bagenkop.
Det var en super oplevelse for vores piger, der var meget spændte på hvordan det skulle gå.
Træningen var super tilrettelagt efter pigernes niveau, utrolig lærerigt og helt anderledes
end det de plejer at træne. Julie gav virkelig pigerne en fantastisk oplevelse.
Vi siger tusind tak for det, og vil da meget gerne benytte os af denne mulighed igen.
Det kan virkelig anbefales, synes det er et fantastisk projekt, der er skudt i gang.
Tusind tak til Gæstetræner.dk.

Maria Jespersgaard, BI-Håndbold

Efter gæstetræning med: Patrick Wiesmach

U10 piger fra Brønderslev har haft besøg af Patrick Wiesmach fra Aalborg Håndbold. Det var en super god oplevelse. Han startede ud med at fortælle lidt om sig selv og fangede hurtigt pigernes opmærksomhed. Derefter stod den på opvarmning, tekniske øvelser, skud, finter og til sidst kamp. Hele vejen igennem forløbet var han god til at forklare, vise og tydeliggøre hvad der var vigtigt at have fokus på. En super fed og lærerig oplevelse både for spillere og trænere.

Opret dig som gæstetræner

Som professionel spiller eller træner kan du oprette en gratis profil på gæstetræner.

Opret gæstetrænerprofil Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev