Top
Menu
Luk

Anmeldelser

Stengårdsskolen, Ølstykke

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Både 7., 8. og 9. klasserne fra Stengårdsskolen havde tirsdag og onsdag i uge 47 fornøjelsen af Morten Slundt som gæstetræner i deres idrætstimer. Som Morten selv har skrevet på hjemmesiden var det første gang, gæstetræner.dk var booket til folkeskoleklasser, hvilket naturligvis kræver anderledes tænkning og træning, end når man træner i forvejen øvede håndboldspillere. Som idrætslærer var det tydeligt at se, at Morten havde gjort en indsats for at favne en bred skare af elever, hvis kendskab til håndbold var noget divergerende – og de blev i dén grad favnet. Alle elever fik en masse ud af træningen – og som bonus fik vi idrætslærere samtidig en masse idéer til fremtidig undervisning. Det kan klart anbefales at bruge Gæstetræner.dk, der virkelig formår at skræddersy undervisningen til de behov, man som kunde måtte have.

BMI Håndbold

Efter gæstetræning med: Leon Henriksen

Utrolig inspirerende træningsdag med Leon Henriksen, hvor både trænere og spillere fik lært mange nye måder at træne på. Kan varmt anbefales.

BMI Håndbold

Efter gæstetræning med: Jacob Trangeled Knudsen

Utrolig inspirerende træningsdag med Jacob Trangeled Knudsen, hvor både trænere og spillere fik lært mange nye måder at træne på. Kan varmt anbefales.

Lennart Skovgaard

Efter gæstetræning med: Anna Ring

Vi havde booket Anna Ring som målmandstræner til en camp på Ingstrup Idrætsefterskole. Både før, under og efter var Anna meget professionel i sin tilgang til projektet. Hun lavede gode og relevante øvelser, som målmændene fik stor gav af. Der blev både arbejdet med og uden skytter, hvilket gjorde, at målmændene fik brugbare værktøjer til både kamp og træning. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til andre, som kunne tænke sig en inspirerende dag med fokus på målmænd.

Thomas Gundersen

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten Slundt var ude hos os Tirsdag d 9/10 for at lave specifik angrebstræning.
Morten lavet meget relateret øvelser til de udfordringer vi har i kamp/trænings situationer.
Træningen var både seriøs og samtidig havde spillerne det sjovt.
Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde Morten lagde i træningen og vi vil snarest lave en ny booking 🙂

Mvh Thomas Hvidovre herresenior.

Morten Rongaard

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Morten Slundt var en del af det HØJ team vi havde booket ind til trænings weekenden til vores U14 piger og det var bare en stor succes. Vi havde fra starten sagt at vi ville fokusere på teknisk træning og der skulle være pladsspecifik træning til både fløje, strege, bagspillere og målmænd. Morten fik sammensat et super team med ham selv, Jesper Fredin og Brian Jørgensen allesammen fra HØJ og vi fik lige præcis det ud af det som vi håbede på, nemlig teknisk træning og pigerne rystet sammen omkring en god oplevelse. Alle trænere som overvejer at hyre en gæstetræner – GØR DET ! Det er så givende på mange måder og du som træner får mulighed for at kigge mere på de enkelte spillere og for mit eget vedkommende fik jeg tunet skarpt ind på fremtidige fokuspunkter.

Morten Rongaard

Efter gæstetræning med: Brian Jørgensen

Til samme trænings weekend havde vi desuden booket en målmandstræner og vi var super glade for at Brian Jørgensen havde tid til at udelukkende fokusere på vores målmænd. Begge målmænd fik rigtgt meget med i rygsækken og vi bruger en del af de samme øvelser som en fast del af vores træning udover at de selv bruger dem til selvtræning. Kan kun give en varm anbefaling til Brian og især hvis man ikke føler man har nok fokus på målmandstræning i sine træninger.

Morten Rongaard

Efter gæstetræning med: Jesper Fredin

Vi havde booket Jesper Fredin som en overraskelse til vores U14 piger for at modtage en anderledes træning med fokus på højere teknisk niveau. Jesper kom med nogle øvelser og attitude som passede perfekt til vores piger og var skønt at se at der var fokus på at få alle med uanset niveau. Jeg kan kun anbefale alle der går og overvejer at hyre en gæstetræner til at springe ud i det, da det giver meget mere end man tror og giver især os trænere en mulighed for at se på vores spillere mere koncentreret.

Kaare Jakobsen

Efter gæstetræning med: Morten Slundt

Lørdag d. 18.8.18 havde HK 73 besøg af Morten Slundt. Det var en super fed oplevelse og vores U-14 spillere var meget begejstret både for den alsidige træning og foredraget om Mortens håndboldkarriere . Det er ikke sidste gang vi vil gøre brug af Gæstetræner.dk. Vi giver hermed Morten og Gæstetræner.dk de bedste anbefalinger.

Mathias Christensen

Efter gæstetræning med: Julie Loop

På vegne af Højby S&G’s Håndboldskole, vil jeg sige mange tak for 2 gode lektioner med Julie. Hun mødte op til 2 grupper spændte håndboldskolespillere, og klarede træning til UG+. Børnene fik en god lektion hver, hvor niveau blev ramt fornuftigt. Efter træningerne var børnene trætte men ved godt humør. De havde fået en på opleveren. Det skal lyde et stort tak til både Julie og Gæstetræner.dk for at skabe muligheden. Kun ros her fra.

Mathias Christensen

Efter gæstetræning med: Martin Hjortshøj

På vegne af Højby S&G’s Håndboldskole vil jeg gerne sige tusinde tak for en fantastisk gæstetræning med Martin Hjortshøj. Han kørte beachtema i begge de to lektioner han havde med hhv. U12 og U14. I begge lektioner fangede han spillerne i sine øvelser, og fik det fortalt på deres niveau. Der skal lyde et stort tak til begge parter for at vi kunne få ham ud som gæstetræner på vores håndboldskolen. Det er altid rart med et indspark ude fra. Så kun lutter ros her fra.

Karsten Hansen

Efter gæstetræning med: Julie Loop

Vi ville gerne sige tusind tak for en fantastisk gæstetræning med Julie Loop her i Bagenkop.
Det var en super oplevelse for vores piger, der var meget spændte på hvordan det skulle gå.
Træningen var super tilrettelagt efter pigernes niveau, utrolig lærerigt og helt anderledes
end det de plejer at træne. Julie gav virkelig pigerne en fantastisk oplevelse.
Vi siger tusind tak for det, og vil da meget gerne benytte os af denne mulighed igen.
Det kan virkelig anbefales, synes det er et fantastisk projekt, der er skudt i gang.
Tusind tak til Gæstetræner.dk.

Maria Jespersgaard

Efter gæstetræning med: Patrick Wiesmach

U10 piger fra Brønderslev har haft besøg af Patrick Wiesmach fra Aalborg Håndbold. Det var en super god oplevelse. Han startede ud med at fortælle lidt om sig selv og fangede hurtigt pigernes opmærksomhed. Derefter stod den på opvarmning, tekniske øvelser, skud, finter og til sidst kamp. Hele vejen igennem forløbet var han god til at forklare, vise og tydeliggøre hvad der var vigtigt at have fokus på. En super fed og lærerig oplevelse både for spillere og trænere.

Opret dig som gæstetræner

Som professionel spiller eller træner kan du oprette en gratis profil på gæstetræner.

Opret gæstetrænerprofil Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev